#worksinprogress 

Rehabilitació de l'antic graner i estable de Cal Muntanyès.

Última fase. Juliol 2021

Aquest estiu s'inicia la darrera fase de la rehabilitació de l'antic estable i graner de Cal Muntanyès transformant-lo en un espai agrícola contemporani.

 

Molt aviat a projectes!

 

 

Espais de música i creació en una antiga granja urbana

Inici d'obra. Juliol 2021

S'inicien les obres per a la  incorporació d’unes antigues granges urbanes a un habitatge existent com a espais de música i creació.

 

La diafanitat d’aquestes construccions esdevé ara  lloc idoni per als dos pianos de cua i la biblioteca personal d’una parella de cantants lírics.

 

Molt aviat a projectes!

 

 

Rehabilitació d'un habitatge a la
Casa Puigxuriguer del carrer Montcada

Inici d'obra. Setembre 2022

Al setembre comencen les obres de millora d'un habitatge construït entre els segles XVI i XIX format per una successió de peces que van ascendint des de la planta noble de la Casa Puigxuriguer fins al mirador de la planta+6, amb vistes a Santa Maria del Mar, Montjuïc, la serralada del Maresme i Collserola, al bell mig del Born.

Per saber més sobre la seva història, aquí.

Rehabilitació d'un habitatge de 1900 a la Ribera d'Ebre

Projecte. 2022

Es tracta d'un projecte de rehabilitació d'un habitatge de 1900 a la Ribera d'Ebre per a casa de vacances d'una família nombrosa.

 

D'estructura de pilars de maó i entramat de jàsseres de fusta i biguetes, consta d'una planta baixa +2 amb una escala central on hi comuniquen totes les estances.

La façana sud que dona a la plaça, simètrica i esvelta, té una balconada correguda a la planta principal i quatre balcons a la planta +2. La façana posterior, fresca per l'estiu amb terrassa i pati, té una eixida al carrer de darrere.

20220404_163029_edited.jpg