#Brooklyn 

Reconfigurar i dissenyar un apartament de 60 m2 a Brooklyn: un espai molt personal lluny de la frenètica Manhattan.

 

L'estratègia principal del projecte té a veure amb l'aprofitament màxim de la llum natural, la sensació d'amplitud dels espais i la riquesa de circulacions o relacions entre peces. 

 

La solució disposa d'un espai lliure de 24 m2 molt lluminós orientat a Sud-Oest per a l'estar i  l'estudi-biblioteca que pot convertir-se en habitació de convidats mitjançant una cortina que s'amaga en el mur-armari. 

 

Una taula d'1m x 1.2m és la transició entre la cuina oberta i l'estar.

L'habitació doble i el bany poden funcionar independentment gràcies a la seva connexió interna. Una petita finestra que connecta amb la cuina també ens permet poder beure un got d'aigua sense haver de sortir d'aquest àmbit més privat.

68th Street, Brooklyn

New York City, Estats Units

Obra finalitzada: Setembre 2015

 

superposició projecte
nous envans
envans equipats
2 peces tancades +doble circulació
espais
distribució
projecte
02View
03View
04View
05View
06View
07View