#jardíM 

Un espai arbrat per davall de la cota natural de la roca dels Trullets -antiga zona de trulls escavats per a conservar el vi- limita a sud-est amb el camí, el braçal i el canyar de la plana.

Al fons s'aixeca "lo Sassalt".

 

El projecte per tancar aquest espai i adossar-lo a la casa es basa en dos sistemes de mur: el de la tanca i el de mitgera amb la casa veïna de damunt del talús.

 

Un mur de còdols engabiats fa de tanca, recordant els que s'apilaven per fer la terrassa de l'hort. 

 

El talús que fa de fonament de la casa veïna de murs de tàpia es conserva fent una mitgera groixuda que conté la roca. S'hi encabeix la font per al reg dels arbres, un banc i un esgraonat que escapa per l'interstici entre els dos murs.

 

 

 

C/Santa Marta, 5. Els Trullets. ALMENAR, El Segrià

OBRA FINALITZADA: Març 2012

m2 construïts: 133

IMG_20130331_230607.jpg
IMG_20130331_230818.jpg
IMG_20130412_100446.jpg
IMG_20130331_231625.jpg
jardi+2+-+copia.jpg
IMG_20121023_160025.jpg
IMG_20130411_210420.jpg
IMG_20121023_155446.jpg
planta.jpg
alçat.jpg
IMG_20130412_100703.jpg
IMG_20130412_100446.jpg