top of page

 #Han#Istanbul 

"Han Istanbul" són les paraules clau en què es basa el projecte. "Han", una tipologia d'edifici que es troba al llarg de les antigues rutes comercials entre Orient i Occident a mode d'infraestructura d'acolliment i protecció. Un "oasi" aïllat dels diferents entorns en què es va trobant i un model ara en ruïna. "Istanbul", un dels llocs d'arribada i de grans intercanvis d'aquestes rutes, un port, una ciutat, una topografia, una morfologia canviant i una sèrie d'elements que estableixen relacions entre sí. El Han, però, era també un "oasi" dins la ciutat que permetia la protecció del nouvingut cap a ella a la vegada que aquesta exercia el control cap allò forani i transitori. 

Quan el model comercial i econòmic al qual pertany s'abandona i esdevé ruïna, la ciutat, com la vegetació, l'envaeix quedant així en un equilibri insospitat. 

És aquesta la idea que genera el projecte de transformació / adaptació del "Cebeci Han" (conjunt de caravanserralls otomans del s.XVIII) als límits del Bazar Cobert d'Istanbul.

 

PROJECTE FINAL DE CARRERA. Feb.2010.

PROJECTE FINALISTA AL INTERNATIONAL YOUNG ARCHITECTS' IDEAS AWARDS 2012. TURKEY

01_hi.jpg
03_hi.jpg
04_hi.jpg
05_hi.jpg
06_hi.jpg
08_hi.jpg
09_hi.jpg
10_hi.jpg
11_hi.jpg
13_hi.jpg
14_hi.jpg
15_hi.jpg
16_hi.jpg
17_hi+_edited.jpg
19_hi_edited.jpg
21_hi_edited.jpg
OBF.jpg
bottom of page