#Gran Via

Reconvertir un gran habitatge passant de finals del s.XIX de la Gran Via en oficines i mantenir-ne la seva essència orignial és el principal repte en aquest projecte de REHAB-me.

 

L'estratègia principal consisteix en utilitzar el fals sostre del passadís com a eix vertebrador d'instal.lacions i així poder deixar al descobert els sostres de biguetes i revoltons ceràmics originals en les zones de treball.

Els espais de treball queden concentrats en les dues crugíes de les façanes principal i posterior, reservant la sala de reunions, recepció, office i serveis per a les crugíes centrals.

El despatx del director i la sala de reunions només s'aïllen acústicament mitjançant un sistema de murs transparents, obtenint així un espai ampli, diàfan i lluminós.

 

Gran Via, 533. BARCELONA 

OBRA FINALITZADA: 2016

Projecte: Roger Llimós

Direcció d'Obra: amb REHAB-ME

Fotografia d'arquitectura:

Maribel Mata i JuanMi Pla

05_plajorrin_Reforma-Oficines-Gran-Via_MG_3208-Editar-2
04_plajorrin_Reforma-Oficines-Gran-Via_MG_3189
03_plajorrin_Reforma-Oficines-Gran-Via_MG_3053 (1)
06_plajorrin_Reforma-Oficines-Gran-Via_MG_3048
New offices #light #white #minimal #interior #newspace #newuse #newoffices #oldbuilding #architectur
New offices #light #white #minimal #interior #newspace #newuse #newoffices #oldbuilding #architectur