© 2019 by Zulema Josa.     Carders 15 08003 Barcelona

Setembre:nou inici

09/03/2014

El setembre és un mes especial des de sempre. Sentim encara ben vives les olors de les vacances: la terra mullada després d'una tempesta d'estiu, els pins a la vora del mar o les espècies d'un país llunyà, totes elles barrejades amb la nostàlgia de qualsevol final. El Setembre però, també fa olor de llibres nous, quaderns, llapis, carpetes i de la il.lusió d'un nou inici, de nous projectes i experiències desconegudes encara per viure. 

Així és com es viu el setembre aquí a l'estudi: amb la calma i el benestar de les vacances viscudes i les bones vibracions i l'emoció dels quaderns per estrenar. 3,2,1...START!

 

Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now