• Zulema Josa

La veïna melonera


Arquitectura i Natura. El març del 2012 finalitzaven les obres de la nova tanca del #jardíM: un mur de còdols engabiats en L que segueix el pendent de la roca dels Trullets. Els còdols absorveixen l’escalfor del sol i la mantenen, dissipant-la poc a poc quan arriba la fresca del vespre. Això ha creat un microclima ideal perquè vingui a viure-hi aquesta planta trepadora de flors grogues que per vegetar i fructificar necessita ni més ni menys que un període vegetatiu per sobre dels 20 graus de mitjana,cosa que els còdols li han donat en quantitat i així...

ens regali aquests meravellosos i enormes melons! Haurem inventat un nou sistema per cultivar meloneres? :-)

#arquitectura #architecture #natura #nature #melonplant #melonera #arquitecturarural #ruralarchitecture #còdols

15 views

© 2020 by Zulema Josa. 

  • Blanco Icono Pinterest
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco