top of page
  • Zulema Josa

Architettura effímera a La Feniglia

Updated: Aug 21, 2021


Inclús de vacances es treballa. Uns dies de relax a La Feniglia "ci volevano". Carretera i manta des de Roma només tenint una sola idea al cap: llençar-nos a la platja a no fer res! Però quan ja feia una horeta que els nostres cossos havien regalat tot el pes de la gravetat a la sorra fina de les platges de l'Argentario, el sol ja havia aconseguit evaporar bona part de l'aigua de la pell. Ja mig sofregits vam haver de posar les neurones a treballar. Per sort, la spiagia de La Feniglia es troba en un parc natural format per una duna de 8km de llarg i 1/2km d'ample plena de vegetació mediterránia: 4 branques d'arbres caiguts com a estructura principal, unes quantes canyes com a gelosia i una tovallola de hammam com a coberta es van convertir en una instal.lació inesperada per a resguarda-nos del sol. Un projecte d'arquitectura efímera sostenible i a cost 0.

Bones vacances!

31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page