#Poble Sec

Reconfigurar i dissenyar un apartament de 44 m2 a la plaça del Sortidor del Poble Sec per a una parella de londinencs amants del sol i la cuina, i sobretot, de fer el vermut a la plaça.

 

L'estratègia principal del projecte consisteix en recuperar l'amplitud de l'espai i l'alçada original de 3,3m per a l'aprofitament màxim de la riquesa lumínica que ens regala l'emplaçament.

 

La solució disposa de dos espais amplis diferenciats connectats per una porta central corredissa: l'habitació i estudi amb façana al sol de tarda i la plaça i l'estar-menjador-cuina amb el sol del matí que entra a través de la galeria, espai recuperat com a balcó i zona de bugaderia.

 

Plaça del Sortidor, 13. Poble Sec. BARCELONA 

OBRA FINALITZADA: Juny 2016

m2 construïts: 44

Projecte amb REHAB-ME

Fotografia d'arquitectura:

Maribel Mata

04_MbMV_Reforma_plaça_del_Sortidor_MG_1288
06_MbMV_Reforma_plaça_del_Sortidor_MG_1338-Editar
05_MbMV_Reforma_plaça_del_Sortidor_MG_1316
01_MbMV_Reforma_plaça_del_Sortidor_MG_1239
02_MbMV_Reforma_plaça_del_Sortidor_MG_1254
bigues
sortidor13_endofworks
01.Abans
02. Després
sortidor13_endofworks